2011-12-07 07:14:30• hírek • astronet.hu

Napi Horoszkóp - Vízöntő - vegyen mozijegyet!

Napi horoszkóp december 7.-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Itt van a tél és ezt még az ön oly katonás szervezete is megérzi. Szüksége van a vitaminokra. A hideg évszak időjárási viszonyai nemcsak a testére, de a lelkére is hatással lehetnek. Ezt fénnyel lehetne gyógyítani, irány a szolárium!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ne legyen bizonytalan, megérzései most nem hagyják cserben. Az egyetlen, amire ma figyelnie kellene, az az, hogy megtalálja a munkatársaival a közös hangot. Meglátja, ha ez sikerül, akkor százszor jobban telik el majd a napja!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Szüksége volna egy kis regenerálódásra, de még messze a hétvége. Egy kis relaxációra akkor is szüksége volna: ugorjon be egy uszodába, szaunába. Ha ilyesmire nincs módja, akkor marad az esti sörözés, de ez meg fog látszani az alakján!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Legyen türelmesebb, figyeljen jobban a környezetében élőkre! Próbálja tolerálni mindazokat, akiket eddig valahogy nem bírt elviselni. Ha mélyen magába néz, sokat köszönhet nekik is. Erőltessen mosolyt az arcára. Nem fogja megbánni!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ha utazást tervez, kössön biztosítást, ha eddig nem tette volna meg. Nagy körültekintéssel válasszon úti célt is, és nem csak a balesetveszély miatt. A legnagyobb veszély önre nézve az unalom. Ma mindenben nagyon alapos lehet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A jegy szülöttei könnyen szerelembe eshetnek a mai napon, de ez alighanem csak egy futó kaland. Néha az irrealitásnak is van helye, e mégoly racionális jegyűek körében is. Legalább egy gondolatsort megér a hirtelen jött érzés.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Párkapcsolatban problémák adódhatnak. Ha eddig nem sikerült megoldania, akkor lehet, hogy legjobb volna új kapcsolatot keresnie. Lehet, hogy majd épp e lépése inspirálja régi kedvesét is arra, hogy másképp viselkedjen.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Jól indul a napja, kellemes meglepetés érheti. Ez meghatározza az egész napját, s habár főnöke sokat vár öntől, ez most kevésbé hat nyomasztólag. Azért vigyázzon, hogy nehogy túlvállalja magát! Fortuna, úgy látom a kegyeibe veszi.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Nem várt fordulat következik be a magánéletében. Ne feledje, a családjához bármikor fordulhat a problémáival. Ne szomorítsa el az sem, ha valami nem úgy sikerül, mint remélte. Mindennek megvan a maga ideje: ez is eljön majd.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Úgy érezheti, hogy szerettei elpártoltak ön mellől Talán önnek is éreztetnie kellene velük, hogy fontosak, és eltölthetne velük több időt is a mai napon. Az utakon legyen nagyon körültekintő, különösen, ha ön ül a volán mögött!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Különösen jól látja a dolgokat, hiába próbálják átverni, ma nagyon tisztán lát. Munkája iránti elkötelezettsége könnyen a családi élete rovására mehet. Nem lehetetlen, próbálja meg összehangolni a kettőt. Vegyen mozijegyet!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A jegy szülöttei könnyen szerelmesednek ma, de nem illik mások érzéseivel játszani, ha ez csupán múló hangulat. Különösen, ha amúgy elkötelezett, vigyázzon a flörtöléssel, mert a másik most jobban megéghet, mint ön gondolná.

Napi horoszkóp

 

(astronet)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: